Ece Erken: "Eski eltim beni vurdurtmak istemiş"

Uzun süredir magazin gündemini meşgul eden Ece Erken bu kez eltisiyle yaşadığı ilginç olaylarla gündemde.

Ece Erken: "Eski eltim beni vurdurtmak istemiş"

Ece Erken bu kez de eski eltisi Güldeniz Uçar'ı savcılığa şikayet etti.

Avukatı Mete Menekşe aracılığıyla savcılığa başvuran Erken, dilekçesinde eski eltisi Güldeniz Uçar’ın bir facetime sohbeti sırasında kendisini vurdurtmak için Fatih Sipahi isimli arkadaşından yardım istediğini, bu sohbete tanıklık eden Fatih Sipahi’nin güzellik merkezi sahibi olan eski sevgilisi Özge Özel’in de durumu kendisine ilettiğini ifade etti.

Özge Özel, geçen günlerde eski sevgilisi Fatih Sipahi’nin Etiler’de sahibi olduğu güzellik merkezini kurşunlaması olayıyla gündeme gelmişti. 

tv100’de yayınlanan Magazin Hattı'nda ekrana gelen habere göre Ece Erken’in de bu olay nedeniyle can güvenliğinden endişe ettiği için suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!.. (VİDEO)

Öte yandan Ece Erken çok kızgın olduğu eski eltisi Güldeniz Uçar hakkında instagram’da katıldığı bir canlı yayın sohbeti sırasında ağır sözler sarf etti.

ECE ERKEN’E HEM UZAKLAŞTIRMA HEM HAKARET DAVASI

Güldeniz Uçar da boş durmadı ve avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla mahkemeye başvurdu. Uçar, “Bana sosyal medyadan korkunç küfür ve hakaretler etti” dediği Ece Erken hakkında 100 bin TL’lik tazminat ile ceza davası açtı. Güldeniz Uçar ayrıca ünlü sunucu hakkında 1 aylık uzaklaştırma kararı aldırdı.

Güldeniz Uçar, daha önce de canlı yayında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla ece erken hakkında 35. Asliye Ceza Mahkemesi’ne dava açmış ve mahkeme Erken’e 1.560 TL adli para cezası vermişti. 

Konular Ece Erken