Ece Erken: "Herkes kınadığını yaşayabilir"

Ünlü sunucu Ece Erken sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Unutmayın hepimiz insanız ve herkes kınadığını yaşayabilir. Beni, sizi bir tek Allah yargılar. Allah'a hesap veririm" ifadelerini kullandı.

Ece Erken: "Herkes kınadığını yaşayabilir"

Boşanma davası süren evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan ve gelen tepkiler üzerine geçtiğimiz günlerde sunucusu olduğu programdan istifa eden Ece Erken'den yeni bir açıklama geldi. 

Erken, 'Berat Kandiliniz Mübarek Olsun' yazılı görselin altına şu mesajı düştü:

"Instagram'da 2-3 isimsiz, kendilerine sahte isim takan hesaplar var. Twitter'da da böyle troll hesaplar var... Kiminle muhattap olduğumuzu bile bilmediğimiz hesaplar...  (Evet ben de açtım zamanında ama asla kimseye hakaret etmek için değil, bir iş yapıyordum ve benim kendi hesabımı engelleyen magazin siteleri ve diğer hesaplar vardı, onlara bakıyorduk yayında o kadar. Kendimi korumak, başkasına hakaret etmek veya kendime iltifat etmek gibi saçma sapan açılan hesaplar değildi ve programdan ayrıldım o gün kapattım).

Ne tweet atsam, ne paylaşsam hemen anlam yükleyip yazılan hakaretler... Zamanında ben de 2 yıl magazin yaptım, eleştirdim, haddimi aştığım yerde dava açıldı... Ama insanlara küfürler hakaretler etmedim, hatam varsa da özür diledim...

Unutmayın hepimiz insanız ve herkes kınadığını yaşayabilir... Gün gelir ve bilmeden, detay bilmeden, ne yaşanıldı bilmeden yorum yapmamak gerekir...  Bu konularda en ağır eleştiri yapan ünlülerin çoğu sessiz kaldı, çünkü neyin ne olduğunu özel olarak anlattık...

Beni, sizi bir tek Allah yargılar. Allah'a hesap veririm. Bugün kandil lütfen artık sadece bana ve aileme hakaret edilen troll hesaplara en azından bakarak ortak olmayın. Allah hepimizin günahlarını affetsin. Dünya olarak zor günler geçiriyoruz, Allah yardımcımız olsun."

Konular Ece Erken