Ece Erken'e 2 ayrı dava şoku!

Ece Erken sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum’da tatil yaparken, tebligat üstüne tebligat alıyor...

Ece Erken'e 2 ayrı dava şoku!

İşte Kelebek yazarı Mehmet Üstündağ’ın yazısı:

Ece Erken sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum’da tatil yaparken, adresine tebligat üstüne tebligat gidiyor! Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Hanım, hem otomobiline zarar verdiği hem de koruma kararına uymadığı gerekçesiyle Erken’e iki ayrı dava açtı.

Artık daha fazla yazmayayım diyorum ama Ece Erken’le ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor! Ünlü sunucunun, evli avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk yaşadığını ilk ben yazmıştım hatırlarsanız.

Erken, sonrasında yaptığı açıklamalarda Şafak Bey’in boşandığını söylemişti. Ancak belgelerle bunun doğru olmadığını kanıtlamıştım.

Ece Erken, aldığı tepkiler üzerine Beyaz TV’deki işinden istifa edip sessizliğe gömüldü. Bir süre sonra da “Bu süreç bana ağır geldi ve ayrıldım. Herkesin mutlu olmasını diliyorum” diyerek ilişkisine nokta koyduğunu söyledi. Tahmin edebileceğiniz gibi bu açıklaması da doğru değildi, ikili o dönem görüşmeye devam ediyordu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Hanım’dan boşanmasıyla ilişkilerini yeniden gözler önünde yaşamaya başlayan çift, geçtiğimiz günlerde tatil için Bodrum’a gitti.

Ece Erken sevgilisiyle tekne tatili yaparken, İstanbul’daki adresine tebligat üzerine tebligat gidiyor.

Ünlü sunucu durumdan haberdar, ancak tebligatları teslim alan kimse yok!

Bunun nedeni ise Erken’in hukuki süreci geciktirmek istemesi...

Ece Erken, bir süre önce Benan Hanım’ın kapısına kadar giderek otomobiline zarar vermiş, görüntüleri güvenlik kameralarına da yansımıştı. Benan Hanım olay nedeniyle Erken’e dava açtı ve ünlü sunucunun evine geçtiğimiz günlerde tebligat gönderildi.

Ayrıca mahkemenin verdiği koruma kararına uymayarak Instagram üzerinden taciz mesajlarına devam ettiği gerekçesiyle Erken hakkında ayrı bir dava daha açıldı.

Erken, tatilde olduğu için tebligatların kendisine ulaşmadığını gerekçe gösterecek belki ama bu haberimden sonra daha fazla kaçamayacak sanırım...

Konular Ece Erken