Egemen gol pozisyonunu anlattı!

Fenerbahçe'ye Torku Konyaspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Egemen Korkmaz, pozisyonu anlattı.

Egemen gol pozisyonunu anlattı!

Egemen Korkmaz bu sezon Fenerbahçe’yi ikinci kez galibiyete taşıdı. 10. hafta Bursa deplasmanında 90+3’te 3-2’lik skoru belirleyen tecrübeli futbolcu, Torku Konyaspor karşısında da şık vuruşuyla galibiyete imzasını attı.

Taç atışından önce hücuma katılmak için Meireles’i savunmaya yolladığını dile getiren Egemen, “O an içime doğdu ve öne gitmek istedim. Kısmet diyelim. Bursa’da top önüme düşmüştü, bu maçta da önüme düştü. Gol atmak güzel ama kazanmak daha güzel. Enteresan bir maç oldu. Konyaspor’u da tebrik ederim. Oyunu çirkinleştirmeden iyi mücadele ettiler. Bundan sonra her maç zor geçecek” dedi.

Maçın başarılı isimlerinden Mehmet Topal ise rakiplerin puan kaybettiği haftada çok önemli bir    galibiyet aldıklarına dikkat çekti.

Sarı-lacivertli futbolcu, “Ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı. Karşılaşmaya tutuk başladık. Başlangıçlar zor olur. Bunu kendi aramızda konuşmuştuk. Koordinasyon konusunda hatalar yaptık ama iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle ikinci yarıda maça asıldık. Puan farkını açarak devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SKORER



Konular Spor Haberleri