Ekin Su Cülcüloğlu 'Aşk Adası'nda rekor kırdı!

27 yaşındaki reality şov yıldızının, erkek arkadaşı Davide Sanclimenti'yle halk oylarının yüzde 63,7'sini alarak yarışmayı kazandıktan sonra, Oh Polly'yle "1 milyon sterlinden çok daha yüksek" olduğu söylenen bir anlaşma imzaladığı bildirildi.

Ekin Su Cülcüloğlu 'Aşk Adası'nda rekor kırdı!

Independent Türkçe'nin haberine göre bir kaynak Cülcüloğlu'nun birkaç büyük perakende markası tarafından "tekliflere boğulduğunu" fakat Cülcüloğlu'nun kendine inanan bir şirketle anlaşırken "kalbinin sesini dinlemeye" hevesli olduğunu söyledi.

Sürpriz kaynak şunları ekledi: "Ekin bu hafta sayısız markayla buluştu ama Oh Polly'nin kendisi için mükemmel bir seçim olduğunu biliyordu ve bu duygu karşılıklıydı.

Bir milyondan yüksek değerde muazzam bir anlaşma imzaladı, şimdi markayla işbirliği yapmaya ve ilk koleksiyonu üzerinde çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyor.

Ekin, Aşk Adası'ndan önce bir gün adından söz ettirmeyi hayal ediyordu, böylesine rağbet görmeyi ve büyük hayran kitlelerine sahip olma hissini asla unutmayacak."

Reality şovun şampiyonu, villadan yarışma tarihinin en büyük sayısı olan 2,6 milyon Instagram takipçisiyle de ayrılarak rekora imza attı.

Cülcüloğlu ve Sanclimenti geçen hafta pazartesi (1 Ağustos), ITV'deki flört yarışmasının kazananları olarak açıklandı.

Ekin Su Cülcüloğlu 'Aşk Adası'nda rekor kırdı!

Ekin Su Cülcüloğlu, galibiyetinin ardından yayımladığı sevimli video mesajında hayranlarına şunları söyledi: "Bize oy veren herkese teşekkür ederiz, ayrıca bizi biz yapan herkese de teşekkür ederiz."

Davide Sanclimenti ise teşekkürünü dile getirdi: "Bize oy verdiğiniz için 'grazie a tutti'."