Emek Külür'e icradan sonra şimdi de yıkım şoku!

Kısa süre önce 77 bin TL'lik aidat borcu yüzünden icralık olan Emek Külür'ün başı yine emlak işleriyle dertte! Sosyetik dişçi, Levent'teki yeni kliniği için kaçak inşaat yaptı. Devreye belediye, ardından Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu girince Külür'ün villasına yıkım kararı çıktı!

Emek Külür'e icradan sonra şimdi de yıkım şoku!

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Emek Külür'ün başı, dertten kurtulmuyor…

2012'de evlendiği Sadettin Saran'dan 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan sosyetik dişçi, geçtiğimiz haftalarda 2018 yılında Bomonti'de satın aldığı ofisin aidatlarını ödemediği haberleriyle gündeme geldi.

Binadaki aidatlarını 3 yıldır ödemeyen Külür'ün toplam 77 bin TL'lik borcu nedeniyle hakkında haciz işlemi başlatılmıştı.

Külür, şimdi de Levent'te açmayı planladığı kliniğiyle ilgili problem yaşadı.

KARAR ÜZERİNE KARAR!

Bir süre önce yeni bir klinik açmak için kolları sıvayan Emek Külür, SİT alanında kaçak inşaat yapmaya başladı. Bunun üzerine Beşiktaş Belediyesi villayı mühürleyip yıkım kararı aldı.

Belediyenin ardından şimdi de devreye Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu girdi.

Klinik yapmak için kiraladığı villada yaptığı işlemler sonrası büyük bir moloz yığını çıkartılan Emek Külür, alınan karar ile yapıyı eski haline getirmek zorunda kaldı.

Villanın kapısındaki mühürün de kırıldığı da dikkatlerden kaçmazken Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, yapının eski haline getirilmesi için resmi karar aldı.

Emek Külür'e icradan sonra şimdi de yıkım şoku!

Emek Külür'e icradan sonra şimdi de yıkım şoku! - Resim : 2

Konular icra Emek Külür