Emina Jahovic ve Sadettin Saran ev arıyor

Aşklarına ikinci şansı veren Emina Jahovic ile Sadettin Saran, ev arayışına başladı. Bebek sırtlarındaki süper lüks bir villayı gezen ikili, aylık kirası 120 bin TL olan evi çok beğendi. Sırp güzel ile Saran’ın bu hamlesi de ‘Evlilik çok yakın’ dedirtti.

Emina Jahovic ve Sadettin Saran ev arıyor

Haziran 2018'de Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliğini bitiren Emina Jahovic, ikinci kez nikah masasına oturacağının sinyalini verdi... Boşandıktan bir ay sonra Sadettin Saran ile aşk yaşamaya başlayan 37 yaşındaki Sırp şarkıcı, işadamı sevgilisiyle kısa bir ayrılık yaşadı. Ancak 55 yaşındaki sevgilisine ikinci şans veren Emina Jahovic, geçtiğimiz aylarda barıştı. Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre barışma şartı ise evlilikti.

FİYATI YÜKSEK BULDU...


İkili, geçtiğimiz gün Bebek'teki emlakçıları gezdi. Emina Jahovic ile Sadettin Saran, aylık kirası 120 bin TL olan Küçük Bebek sırtlarındaki havuzlu bir villayı çok beğendi. İkilinin kira bedelini fazla buldukları için şimdilik vazgeçtikleri villada daha önce Can Yaman'ın rol aldığı Dolunay dizisi çekilmişti.

Emina Jahovic ve Sadettin Saran ev arıyor

Geçtiğimiz haftalarda eski eşi Mustafa Sandal'dan olan oğullarını Sadettin Saran'la tanıştıran Emina Jahovic, Yaman ile Yavuz'un sevgilisini çok sevmesiyle evlilik kararını hızlandırdı.

Konular Emina Jahovic