Emmanuel Emenike'den iyi haber!..

Konyaspor maçında adalesinden sakatlanan Nijeryalı futbolcu iki hafta aradan sonra takımla çalışmalara başlarken girdiği sprint testinden başarıyla geçti.

Emmanuel Emenike'den iyi haber!..

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdüren Fenerbahçe’de Emmanuel Emenike’den iyi haber geldi.

Konyaspor karşılaşmasında adalesinden sakatlanan Nijeryalı yıldız iki haftalık aranın ardından takıma dahil oldu. Sakatlıkları bulunan Webo ve Sow’un yokluğunda durumu merakla beklenen Emenike’nin bu hafta forma giyip giymeyeceği ile ilgili son kararı Teknik Direktör Ersun Yanal’ın vereceği öğrenildi. Golcü oyuncunun maçlarda en sık kullandığı kas grubu olan sprint kasından sakatlandığı belirtildi. Ancak Emenike dün girdiği sprint testinden başarıyla geçti. Golcü futbolcu attığı sprintle 31.5 kilometreye kadar çıkarken herhangi bir problem yaşamadı.

Sakatlığı Ersun Yanal tarafından yakından takip edilen Nijeryalı oyuncunun tekrar sprint testine tabi tutulacağı, sorun yaşamaması halinde ise Kasımpaşa karşısında forma giyebileceği ifade edildi.

SKORER


Konular Spor Haberleri