Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç arasında sular durulmuyor!

Emre Aşık, boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç’a dolandırıcılık davası açtı! Ünlü futbolcu, çocuklarının annesini şirket hisselerini izinsiz satma ve Bursa’daki annesinin yanına bile helikopter kiralayarak gitmekle suçladı.

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç arasında sular durulmuyor!

Takvim Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre Eski futbolcu Emre Aşık ile boşanma aşamasındaki Yağmur Sarnıç arasında sular durulmadı. Aşık, son olarak Sarnıç ve eski muhasebecisi Meryem A. hakkında dolandırıcılık suçundan dava açılması için savcılığa başvuru yaptı. Avukat Funda Sadıkahmet Alp, futbolcunun imzasının taklit edildiğini ve sömürüldüğünü açıkladı.

Sarnıç'ın Bursa'daki annesinin yanına bile helikopter kiralayarak gittiği vurgulandı. Suçlamalar arasında şunlar vardı: Muhasebeci Meryem A., altı yıl önce Emre Aşık'ın otel olarak işlettiği Ekamim'de işe başladı.

Şirket borç batağına girerek zor durumda kaldı. Aşık, yeni açtığı Emolya isimli şirketini eşinin üzerine yaptı. Yağmur Sarnıç, çektiği 3 milyon 500 bin liralık krediyi iddiaya göre muhasebeci ve avukat Metin İ. arasında paylaştı. Yine Yağmur Sarnıç, Emolya şirketindeki 100 bin liralık hissesini Ozan Girgin'e sattı. Tüm bu işlemler, Emre Aşık'tan saklandı.