Enver Aysever'den Demirören'e salvo: "Yatacak yeriniz yok"

Ünlü gazeteci ve televizyoncu Enver Aysever, Demirören Holding'in Ziraat Bankası'ndan aldığı 300 milyon dolar ve 1 milyar 118 milyon lira krediye karşılık ipotek ettirdiği Kemer Country'deki yeşil alanların polis eşliğinde yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi.

Enver Aysever'den Demirören'e salvo: "Yatacak yeriniz yok"

TELE 1'de ekrana gelen "Gündeme Not" programında yorumlarda bulunan Enver Aysever, tepkisini dile getirirken "Hayatta hiç bir şey yapmamış. Hiç bir gücü yok. Kendisini kendi şirketlerine babası vallahi billahi almaz... Devlet bunlara kredi veriyor, gariban işçi son derece sıkıntılı vaziyette, emekli öyle... Bunların ne özelliği var? Ben olsam yemin ediyorum geldiğim gün, bunların mallarının tamamına el koymazsam şerefisizim. Yazık günah ya memlekette ne yeşil bıraktını ne park bıraktınız ne ev bıraktınız. Çalışan insan bir lokma ekmek bulamıyor, bunlar bir eli yağda bir eli balda. Ne özelliğiniz var?

 

Devlet bunlara kredi veriyor, gariban işçi son derece sıkıntılı vaziyette, emekli öyle... Bunların ne özelliği var? Ben olsam yemin ediyorum geldiğim gün, bunların mallarının tamamına el koymazsam şerefisizm... Bunları devlet görevine gönderirim...

Yanında çalıştığı kim var tuvaletçi mi? Ulan 6 ay sen tuvaletçilik yapacaksın. Sana yemek getiren aşçı mı garson mu? Sen ona yemek getireceksin. Bak bakalım bu şımarık patronlar bu görgüsüz tipler o zaman ne yapacaklar. Halkın kanını emdiniz, canına okudunuz. Bir kibir, bir şımarıklık, bir terbiyesizlik... Aldığınız kredileri ödemediniz. Yatacak yeriniz yok..." diye konuştu.