Ersun Yanal: 'Önemli bir galibiyet aldık'

Türkiye Kupası B Grubu dördüncü maçında deplasmanda Manisaspor'u 2-0 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Manisaspor galibiyetiyle Türkiye Kupası kulvarında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

'Önemli bir galibiyet aldık'
CİHAN'da yer alan habere göre maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal, "Manisaspor deplasmanındaki galibiyet ile grupta üç puanlık bir avantaj sağlayacaktık. Oyun performansı anlamında çok memnun olduğumuzu söyleyemem. Oyunun ikinci bölümünde daha farklı sonuca gidecek bir oyun oynamadık. Ama en azından aldığımız üç puanla istediğimizi aldık.” dedi.

MANİSASPOR CEPHESİ

Türkiye Kupası'nda kendi sahasında Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Manisaspor'da teknik sorumlu Dilaver Mutlu da ise iyi başladıkları maçta beklemedikleri anda kalelerinde gol gördüklerini söyledi.

Mutlu, “Bugün maça iyi başlamıştık. İyi oynadığımız zamanda iki tane tesadüfü gol yedik. Ondan sonra oyunu dengeledik ama golü atamadık. İkinci yarı aşağı yukarı neredeyse tek kale top oynadık. Son andaki pozisyon hataları nedeniyle golü atamadık. Bizim için önemli olan lig olduğunu söylemiştik. Bugün kardeşlerimiz iyi top oynadılar, iyi mücadele ettiler. İnşallah bu futbolumuzu pazartesi günü oynayacağımız Denizlispor maçına da yansıtabilirsek ligde devreyi biraz daha iyi yerde bitirebiliriz." şeklinde konuştu.
Konular Spor Haberleri