Ersun Yanal: 'Şampiyon olacağız'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayserispor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal: 'Şampiyon olacağız'

Şampiyon olacaklarına güvenin tam olduğunu ifade eden Yanal, ''Bugün ilk yarının son maçını oynadık. Taraftarlarımıza yeni yıl hediyesi vermiş olduk. Herkesin yeni yılını kutluyorum ve sağlık diliyorum.'' dedi.

Forvet hattındaki oyuncuların eşit dağılımda gol bulduğunun altını çizen tecrübeli teknik adam ''Taraftarlarımız şuna bir kez daha emin olsun ki, 2. yarıda daha da iyi olacağız. Şampiyon olmak tek dileğimiz. Her maçı kazanmak istiyoruz ama bu futbol, bazen kaybedebiliyoruz. Biz hep takım oyunu oynayacağımızı söyledik. Eşit dağılım olmasını istiyoruz. Kimin attığından çok takımın skoru önemli.'' diye konuştu.

Şampiyonluk yolunda avantajları olduğuna dikkatleri çeken Yanal, ''Fenerbahçe taraftarının da istediği bir tarz oluşmaya başladı. Olgun oyuncularla daha farklı bir tarz yaracağız gibi duruyor. Ligin ikinci yarısında daha fazla mücadele eden, çok daha fazla gol atan bir Fenerbahçe yaratmak istiyoruz. Avantajlarımız var. Bu avantajlarımızla sezonu tamamlayıp biz şampiyon olacağız.Sahaya karakter koyan, bu anlamda fark yaratan oyuncularımız var. Bu farkı ortaya koymaya devam edeceğiz. Farklı bir takımız.'' ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

SKORER



Konular Spor Haberleri