Ersun Yanal'dan yıldız oyuncuya ikaz!...

Antrenmanda koşmayan maçta nasıl verimli olabilir? Bu takımda formasının hakkını veren yer alır. İstediğim düzeyde değilsin

Ersun Yanal'dan yıldız oyuncuya ikaz!...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, Moussa Sow'dan sonra Christian Baroni'nin de performansından memnun olmadığı ve “Antrenmanda koşmayan maçta nasıl verimli olabilir? Bu takımda formasının hakkını veren yer alır” dediği öğrenildi.

Sow krizinden Başkan Aziz Yıldırım'ın da desteğini alarak çıkan Yanal'ın, son olarak ligin ilk haftasındaki Torku Konyaspor maçında şans verdiği Baroni'ye de “İstediğim düzeyde değilsin. Hazır olduğun vakit elbette oynayacaksın. Ama bunun için ekstra çaba harcaman gerek” dediği bildirildi.

Sivasspor maçında tribüne gönderildikten sonra sosyal medya aracılığı ile teknik direktörüne mesaj gönderen Moussa Sow'un Ersun Yanal'dan özür dilediği iddialarının ise gerçeği yansıtmadığı belirlendi. Sow'un, twitter hesabından yazdığı mesajları silmesine rağmen Fenerbahçe Teknik Direktörü ile herhangi bir diyaloğu olmadığı ve yaşananlarla ilgili özür dilemediği, Yanal'ın da bu konuda çıkan haberlerden rahatsız duyduğu kaydedildi.

Hız ve oyun becerisi

Yanal'ın yakın çevresine, “Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nde başarılı olmamızın sebebi çok koşmak ve mücadele etmek idi. Günümüz futbolu bunu gerektiriyor. Fenerbahçe de hem koşacak, hem oyun becerisini ortaya koyacak. Bu ikisi bir araya geldiğinde yenemeyeceğimiz takım yok. Göreceksiniz düşündüklerimizi en kısa sürede sahaya yansıtacak ve şampiyonluk hedefimize yürüyeceğiz” dediği öğrenildi.



Konular Spor Haberleri