Fadik Sevin Atasoy: "Evlilik tekliflerini geri çeviriyorum"

ATV'de yayınlanan "Kardeşlerim" dizisinde 'Şengül' karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy, dizinin çok sevilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Fadik Sevin Atasoy: "Evlilik tekliflerini geri çeviriyorum"

ATV'deki 'Kardeşlerim' dizisinde "Şengül" karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy, Şamdan Plus Dergisi'ne röportaj verdi..

Dizinin çok sevilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ve sete koşarak gittiğini söyleyen ünlü oyuncu, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtladı.

"Ben herkesin sokaklarda eğlendiği gecelerde, pijamalarıyla evin kanepesinde uyuyakalanlardanım. Son derece minimal bir yaşam tarzım var" diyen Atasoy, özel hayatını nasıl programladığını da anlattı.

Atasoy "Hayatımı kümelere ayırarak, haftalık incelemeler yaparım. Kümeler; aile, iş, kişisel bakım ki bu da kendi içinde kümelere ayrılıyor; beden, ruh, zihin gibi. Kümeler sosyal yaşam, arkadaşlar ve ilişki diye de devam ediyor. Sonra kendimi puanlarım. Kümelerde bir orantısızlık olduğunda az olan kümeye mesai harcar, orayı kuvvetlendiririm." dedi.

Aşk ve evliliğe de değinen Atasoy, "Ahkam kesmeyeceğim yegane konu aşktır. Evliliği düşünmüyorum, o yüzden de gelen teklifleri geri çeviriyorum" yanıtını verdi.