Fenerbahçe:3 - Akhisar Belediyespor:0

Süper Lig'in 24. haftasında rakibiyle oynadığı son 4 maçtan sadece 1 puan alabildiği Akhisar Belediyespor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, 3-0'lık skorla 3 puana ulaştı.

Fenerbahçe:3 - Akhisar:0
Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda belki de en kritik maça oldukça durağan başladı. Bunda saha zeminin etkisi büyüktü. İlk sarı-lacivert heyecan 19'da yaşandı. Hasan'ın ortasına Van Persie'nin kafası üstten dışarı gitti. 32'de Diego kendi getirip uzaktan yokladı ama kaleyi tutturamadı. 3 dakika sonra Diego'nun yapamadığını Şener yaptı ve 25 metreden düzeltip vurdu: 0-1... İlk yarı attığı golle tabelaya adını yazdıran Şener, ikinci yarıya da asistle başladı. İçeri kestiği topta Volkan Şen'in dokunuşu farkı ikiye çıkardı: 0-2... Fenerbahçe, uzatmalarda Fernandao'nun attığı golle İstanbul'a keyifli döndü: 0-3... Beşiktaş'ın ardından Akhisar'ı da gol yemeden kazanarak geçti Sarı Kanarya... Ligi kimin üstün bitireceği bilinmez ama şu an psikolojik üstünlük elinde.

AĞLAMAYIN!

Volkan Şen 66. dakikada değişiklik tabelasında numarasını görünce kısa bir şaşkınlık yaşadı... Yerini Ozan Tufan'a bırakan Volkan, çıkarken Akhisar Belediyeli taraftarlar tarafından ıslıklanınca ellerini gözlerine götürüp "Ağlamayın" işareti yaptı.

Fenerbahçe:3 - Akhisar Belediyespor:0

ÜST ÜSTE İKİNCİ GOL

Fenerbahçe ikinci yarıda ilk kez kalabalık geldi. Şener sağ kanattan bindirdi, rakibini geçti, yerden kesti, Volkan Şen de yerden vuruşuyla topu filelerle buluşturdu: 0-2. Bu sezon Süper Lig'deki ilk golünü geçen hafta Beşiktaş derbisinde atan Volkan, Akhisar'ı da boş geçmeyip üst üste iki hafta gol coşkusu yaşadı.

HASRET BİTTİ

F.Bahçe, Akhisar Belediye'yi 4 maç sonra yendi. 13 Aralık 2013'te rakibi karşısındaki son galibiyeti almış sonrasında, 3 mağlubiyet, 1 beraberlik yaşamıştı.

GOLÜ ANLATTI

5 Şubat'ta Antalya'ya 4-2 yenildikleri maçtan sonra ilk kez Süper Lig'de 11'de sahaya çıkan Şener, bir gol bir asistle yıldızlaştı. Şener, füzesini şöyle anlattı: "Takım olarak iyi durumdayız. Futbolda bazen şans bizden yana oluyor, bugün de benim şansım yanımdaydı. Topa vurdum ve iyi yere gitti. Bunun sevincini de ayrıca yaşıyorum."

İKİNCİ FÜZESİ

Ligde, son golünü Bursa forması ile 15 Mart 2013'te atan Şener, dün ligdeki gol hasretini dindirdi. Sağ kanatta topla buluşan Şener, kimsenin beklemediği bir anda 25 metreden vurdu ve top direğin içine çarpıp filelere gitti: 0-1. Şener sarı-lacivertli forma ile ilk golünü Türkiye Kupası'nda Antalya'ya karşı atmıştı.
Konular Spor Haberleri