Fenerbahçe'nin İnter krizi!

Fenerbahçe: 'Krasiç transferinde Juve ve Milan’ın tekliflerini aşarız. Ama Inter de devrede ve ...” diyor..

Fenerbahçe'nin İnter krizi!

F.Bahçeli bir yönetici, Krasiç’in Kocaman’la iyi bir diyaloğunun olduğunu belirterek “Juve ve Milan’ın tekliflerini aşarız. Ama Inter de devrede” dedi

Sarı-lacivertli yönetici, Krasiç için 18.5 milyon Euro önerdiklerini söyledi.

AVRUPA medyası, CSKA Moskovalı Milos Krasiç’in Juventus’la anlaştığı haberleriyle çalkanıyor. Fakat durumun farklı olduğu F.Bahçeli bir yöneticinin dünkü açıklamalarıyla ortaya çıktı. Sportif direktör Aykut Kocaman’ın en çok transfer etmek istediği isim olan Sırp yıldızla ilgili detaylı ve umut veren cümleler kuran yönetici, CSKA’ya son yaptıkları teklifin 18.5 milyon Euro olduğu söyledi:

“Aykut hoca Krasiç’e bayılıyor. Oyuncuyla 3 kez yüz yüze görüştü. Araları inanılmaz iyi, telefonla da konuşuyorlar. Zaten geçen hafta iş bitti gibiydi. Sonra araya Juventus ve Milan girdi. Tabii transfer kızıştı.. Fakat bunlar sorun değil.. Milos Krasiç son görüşmede Aykut Kocaman’a ’Inter beni istedi’ demiş.. Yani futbolcu iyi niyetli davranıyor.

‘VERGİ AVANTAJI VAR’

JUVE ve Milan’ın tekliflerini aşarız, sorun olmaz. Fakat geçen szon tüm kupaları toplayan Inter’in büyüsü de yadırganamaz. Ama sonuçta İtalya, futbolculardan çok vergi alıyor. Bizim teklifimiz daha değerli olabilir.”


Krasiç olmazsa sağ açık Gökhan Gönül

F.BAHÇE teknik direktörlüğüyle arasında sadece sayılı günler kalan Aykut Kocaman’ın saha içi oyun düşüncesiyle ilgili de ilk bilgiler gelmeye başladı.. Buna göre Kocaman’ın sağ açıktaki ilk ismi Krasiç.. Bu transfer gerçekleşmezse bu bölgeye bekteki Gökhan Gönül taşınacak..
BU yüzden de Aykut hocanın yeni sezon öncesi transfer listesinde her ihtimale karşı bir sağ bek bulundurduğu öğrenildi.

Ligin son maçlarını sakat sakat oynayan Gökhan, sezon biter bitmez omzundan ameliyat olmuştu.

Ali Can /Vatan

Konular Spor Haberleri