Ferhat Göçer'den olay Ömür Gedik itirafı!

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Posta’ya verdiği röportajda sevgilisi Ömür Gedik ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu...

Ferhat Göçer'den olay Ömür Gedik itirafı!

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in röportajından...

"Ömür Gedik'le birlikte olmak aldığım en zor kararlardandı, çok insan üzüldü"

Ömür Gedik hayatınızın neresinde?

O hayatımın en doğru yerindeydi. Ömür çok kritik bir dönemde hayatıma girdi. Onunla beraber olmak birçok insanı üzerek aldığım bir karardı. Hayatta aldığım en zor kararlardan biriydi. Duygularımla aldığım bir karardı. 12 yıl oldu ve “İyi ki Ömür hayatımda” diyorum hâlâ. Ve çok aşığım.

Geçtiğimiz günlerde ayrılmıştınız sanki...

Bir ilişki başından sonuna kadar güllük gülistanlık geçmez. Böyle bir şey yeryüzünde yok.

Hayatınızdaki kadına yön verir misiniz?

Hayat arkadaşlığı yaparım, tavsiyelerde bulunurum, sorduğu zaman eleştirilerimi de belirtirim. Hayatımdaki kadının yaşam ve düşünce şeklini değiştirmek haddim değildir. Bana yapılmasını da istemem.

Ömür Gedik kısa şort giyen kadınlarla ve veganlarla ilgili olay yaratan twit’ler yazdı...

Ömür modern bir kadın. Dekolte de giyer. Buradaki mesele başka. O konuda çok yanlış anlaşıldı. Giyinme özgürlüğüne zarar verebilecek bir dejenerasyona ışık tutmak istemişti. Veganlık meselesinde de farkındalık yaratmaya çalıştı.

“Ne gerek var böyle bir şey yapmana” demiyor musunuz?

Bunu demeye hakkım yok ki. Biz birbirimize karışmayız. Bu konunun linç olma pahasına tartışmaya açılması bile onun ne kadar cesur olduğunu gösterir. Ömür çok cesur bir kadın. Aynı fikre sahip insanların olayı başka yerlere taşıması çok üzücü. Aslında gülünç olan onlar. Güldüm onlara. Ömür’ü tanıyorlar ama sırf bu konu üzerinden prim yapmak için ona saldırıyorlar.

Sizin sosyal medyayla aranız nasıl?

Sosyal medya beni ürkütüyor. Ömür kadar cesur değilim.

Sık kavga eder misiniz?

Ederiz. Kavgalarımız da sohbetlerimiz kadar sıkıdır. 12 yılda iki ciddi ayrılık yaşadık. Ancak 12 yıldır mutlu ve huzurlu bir ilişkim var.