Feride Hilal Akın'dan babasıyla ilgili sarsıcı itiraf

18 yaşındayken kendi imkanlarıyla çektiği videolarla sesini sosyal medyadan duyuran Feride Hilal Akın, Gökhan Çınar'ın sunduğu programa katıldı.

Feride Hilal Akın'dan babasıyla ilgili sarsıcı itiraf

Sesini tüm Türkiyeye duyuran Feride Hilal Akın, 2017 yılında yayınlanan 'Yeni Gelin' adlı dizide belli bir süre rol aldı.

Kısa süre oyunculuk deneyimi yaşayan Feride Hilal Akın, o diziyle ekranlarda da tanınmaya başladı.

Sonrasında tekrar kariyerine keskin bir dönüş yapan güzel şarkıcı, "Şehrin Yolu, Gizli Aşk, Yok Yok, Rampapapam, Bilir mi?" gibi birçok popüler şarkıyı seslendirdi.

'Günah Benim' şarkısını seslendirip sosyal medyada paylaşmasının ardından milyonlar izlenen videosuyla tanınan Feride Hilal Akın, Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Z Kuşağı programına katıldı.

Programda birçok soruya yanıt veren Akın, 'baba' cevaplarıyla yürekleri dağladı. 

Güzel şarkıcı Akın, Gökhan Çınar'ın aile ile ilgili sorularına, "Babamla 7 yaşındayken tanıştım. Üç yıl sürdü beraber yaşamamız, baba kız ilişkisi kurmadık. Annem gerçekten çok fedakar bi kadındı. Bize bakmak için tek başına çok çaba gösterdi. Çok güçlü bir kadın görüyorum anneme baktıkça. Hayatına tek bir erkek bile almadı. Benim başarımın en büyük sebebi annemdir." cevabını verdi.

"Bana öyle şeyler yaşattı ki..."

Gökhan Çınar, ünlü şarkıcıya babasının hayatında şuan nerede olduğunu sorunca; "Babama çok düşkündüm o üç sene içinde. Ünlü olmadan önce babamdan arkamda durmasını istedim, 'tamam' demişti. Bir haftada bana öyle şeyler yaşattı ki kaçarak uzaklaştım ordan. O gün bu gündür nerde bilmiyorum bile. Son görüşmemiz ünlü olmadan önceydi" sözleriyle izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.