Fernandao'yu Fener kaptı!

Fenerbahçe, daha önce menajeriyle el sıkıştığı Bursasporlu golcünün işini bitirdi. 4 milyon euronun üstündeki ücretini Paranaense’ye yolladı. Ligde 22 golle krallık tacını giymesi beklenen yıldız forvet haziran ayında sözleşme imzalayacak.

Fernandao'yu Fener kaptı!
Bugün'den Özgür Sancar'ın haberine göre Fenerbahçe sezonu kupasız kapattı; kulüp başkanı Aziz Yıldırım transfer operasyonuna hız verdi.

Ortaya çıkan tabloya isyan edip, teknik heyet ve özellikle bazı oyuncuları sert bir üslupla eleştiren Yıldırım, takımı büyük ölçüde değiştirmeyi amaçlıyor.

URAM’IN PAYI ÖDENMİŞTİ

Yıl­dı­rım'ın ilk trans­fer ha­re­kâ­tı­nı Bugün du­yur­muş­tu. Ku­pa­da­ki Bur­sas­por mağ­lu­bi­ye­ti­nin ar­dın­dan Fer­nan­da­o'nun me­na­je­ri Edu­ar­do Uram'la stat­ta­ki lo­ca­sın­da bir ara­ya ge­len Sa­rı-La­ci­vert­li­le­rin baş­ka­nı gol­cü oyun­cu için pren­sip an­laş­ma­sı­na var­mış­tı. Fe­ner­bah­çe bu işi ta­ma­men bi­tir­mek için fut­bol­cu­nun ku­lü­bü At­le­ti­co Pa­ra­na­en­se'ye de trans­fer üc­re­ti­ni gön­der­di. Bi­lin­di­ği gi­bi fut­bol­cu­nun hak­la­rı­nın bir kıs­mı tem­sil­ci­si Edu­ar­do Uram'da, di­ğer kıs­mı da Pa­ra­na­en­se'de. Me­na­je­riy­le il­gi­li bö­lü­mü İs­tan­bul'da hal­le­den Yıl­dı­rım, pa­ra­nın di­ğer kıs­mı­nı ise ulus­la­ra­ra­sı ban­ka­lar ara­cı­lı­ğıy­la Bre­zil­ya ku­lü­bü­ne yol­la­dı.

TİMSAH AĞIR DAVRANINCA...

Bur­sas­por ki­ra­lık ola­rak oy­nat­tı­ğı Fer­nan­da­o'nun trans­fe­ri ko­nu­sun­da ön­ce­li­ğe sa­hip­ti. Ye­şil be­yaz­lı­lar 4 mil­yon eu­ro ver­me­si du­ru­mun­da gol­cü oyun­cu­yu tüm hak­la­rıy­la ala­cak­tı. An­cak Fe­ner­bah­çe ön­ce dav­ran­dı ve bu mik­ta­rın bi­raz üs­tün­de bir pa­ra­ya trans­fe­ri nok­ta­la­dı. Sü­per Lig'de son bir haf­ta­ya gi­ri­lir­ken 22 gol­le gol kral­lı­ğı sı­ra­la­ma­sın­da ilk sı­ra­da yer alan Fer­nan­da­o, ha­zi­ran ayın­da ken­di­si­ni sa­rı la­ci­vert­li renk­le­re bağ­la­yan söz­leş­me­ye im­za ata­cak.
Konular Spor Haberleri