Fikret Orman'ı en çok üzen husus!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın çok iyi mücadele etmesine rağmen son hareketi yapmakta zorlandığını belirterek bunun kendisini üzdüğünü söyledi. Orman, bu sıkıntının Kayserispor karşısında son bulmasını umduğunu da belirtti.

Fikret Orman'ı en çok üzen husus!

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, kritik Kayserispor maçı öncesi dün Ümraniye tesislerine giderek takımın idmanını izledi. Orman, takım olarak iyi mücadele ettiklerini ama son hareketi yapamadıklarını ve buna üzüldüğünü söyledi.

İdmanı futbol genel direktörü Önder Özen ile birlikte izleyen Fikret Orman, siyah beyazlı ekibin son haftalardaki maçları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Orman, “Takım olarak 90 dakika sahada güzel işler yapıyoruz. Ama sonuca gidecek hareketi yapamıyoruz. Buna üzülüyorum. Umarım Kayserispor karşısında bu sıkıntı giderilir” dedi.

Pektemek yarıda bıraktı

Transfer çalışmaları ve tesislere kurulacak sporcu sağlığı laboratuvarı hakkında Orman’a bilgi veren Özen, yoğun sakatlıklara rağmen ligde iyi bir yerde olduklarını belirterek, ikinci yarıda sergilenen futboldan mutlu olduğunu söyledi.

Öte yandan dünkü idmanda sağ arka adalesinde ağrı hisseden Mustafa Pektemek tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı. Bireysel çalışan Holosko, Sivok, Ersan, Gökhan Töre ile tedavi olan Fernandes ise idmana katılmadı. Oğuzhan Özyakup sahada bireysel çalışma yaptı.

İSMAİL ER / HÜRRİYET

Konular Spor Haberleri