G. Saray yönetimi: 'Mancini giderse gitsin'

Sarı-kırmızılı yönetim Mancini için, "Biz tazminat verip yollamayız. Ama 3 kulüp (Milan, Inter, Monaco) istiyormuş, gitmek isterde 'dur' demeyiz" görüşünde birleşti.

G. Saray yönetimi: 'Mancini giderse gitsin'
Akşam'dan Uğur Asarlı'nın haberine göre Galatasaray'da Roberto Mancini konusunda belirsizlik sürüyor. Dünkü yönetim kurulunda Mancini tartışılyırken somut bir karar çıkmadı. Aslında her ne kadar İtalyan Hoca'nın "Kalacağım" açıklamaları gündemden düşmese de G.Saray yönetimi Mancini'nin kulüp bulup gitmesini bekliyor. İtalyan hocadan transfer listesini alan yönetim, Mancini'nin beklentilerini karşılama konusunda sorun yaşarken yönetimde ilginç görüşler de konuşuluyor.

JUVE SON ANDA YATTI

Mancini için, "Tazminat ödeyip gönderme gibi bir ihtimalimiz yok. Ancak giderse de önünü açarız, oturup ağlamayız. Milan, İnter, Monaco peşinde imiş. Bu takımlardan birisine giderse gitsin. Biz başımızın çaremize bakarız" görüşleri dile getirilirken 3 Avrupa devinin karar vermesi bekleniyor. Milan'da Seedrof, Monaco'da ise Ranieri kesin yolcu, İnter'de Walter Mazarri de tartışılıyor.

Bu arada Mancini'nin Juventus ile uzun süre flört ettiği ama anlaşma olmayınca İtalyanların Conte ile devam ettiği öğrenildi. 
Konular Spor Haberleri