Galatasaray'da Damiano heyecanı!

Galatasaray serbest kalan Santos'lu yıldızla her konuda anlaştı. Denizli de 'Tamam' derse bu transfer gerçekleşecek. Damiao'da pürüz çıkması halinde ise QPR forması giyen 27 yaşındaki İngiliz forvet Charlie Austin'e dönülecek...

G.Saray'da Damiano heyecanı!
Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray yabancı transferinde forvete yöneldi... Donk ve Linnes'in ardından golcü arayışlarını hızlandıran Sarı-Kırmızılı yönetim listedeki oyunculardan Santos'ta forma giyen Leandro Damiao'yu listenin en başına aldı.

Eski kulübü Santos ile mahkemelik olan ve son olarak davayı kazanarak serbest kalan Damiao ile masaya oturuldu. 26 yaşındaki oyuncu ile 2 milyon Euro karşılığında anlaşma sağlandı. İmza parası olarak 3 milyon Euro isteyen Brezilyalı oyuncu ile 2 milyon Euro'ya el sıkışıldı. Transferde Cimbom'un Brezilyalı kaleci artrenörü Taffarel oyuncunun ikna edilmesi konusunda büyük rol oynadı. Ancak yine de son sözü Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin söylemesi bekleniyor.

AUSTIN 16 MAÇTA 9 KEZ FİLELERİ HAVALANDIRDI

G.Saray Damiao'da bir pürüz yaşarsa QPR forması giyen golcü Charlie Austin'i transfer edecek. 26 yaşındaki İngiliz golcü için bonservis ödenmeyecek. Austin bu sezon çıktığı 16 maçta rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Kopenag'ın genç golcüsü Andreas Cornelius ya da Chelsea'li Loic Remy'i de adaylar arasında. Cornelius'un 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli olması transferin önünü tıkıyor.
Konular Spor Haberleri