Galatasaray'dan 3 koldan harekat!

Sağ bek için Van Der Wiel, Ricardo van Rhijn ve Linnes forvet için Arkadiusz Milik, Loic Remy sağ açık için ise Zivkovic ve Arfa en güçlü adaylar...

G.Saray'dan 3 koldan harekat!
Takvim'de yer alan habere göre sadece Donk'u resmen açıklayan Galatasaray, mutlaka transfer yapacağı 3 mevki olan, sağ bek, sağ açık ve forvet için artık sona yaklaştı.

Mustafa Denizli ve scout ekibinin uzun transfer listeleri artık iyiden iyiye şekillendi. Olmazsa olmaz transfer mevkii sağ bek için en güçlü adaylar Paris St. Germain'den Gregory Van der Wiel, Ajax'tan Van Rhijn ve Molde'den Martin Linnes.

Bu adaylar arasında Linnes, Aslan'a daha yakın. 24 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Molde ile pazarlıklarını sürdürüyor. 3.5 milyon Euro'dan kapı açan Norveç kulübü 3 milyon Euro'ya indi.

HEM SAĞ HEM SOL AÇIKTA OYNUYORLAR

Ajax'ta kiralık olarak oynayan Polonyalı Milik'in alternatifi ise Chelsea'de mutsuz olan Loic Remy. 29 yaşındaki Fransız Milli futbolcunun sürekli ilk 11'de oynamak istediği ve bu yüzden Galatasaray'a gelmek istediği öğrenildi. Galatasaray, sağ ve sol açıkta oynayabilen bir oyuncu almayı planlıyor.

Bunun için de Sarı-Kırmızılı yönetim, Partizan'ın 19 yaşındaki futbolcusu Andrija Zivkovic için girişimde bulundu. Nice'de oynayan Fransız Hatem ben Arfa da G.Saray'a yakın...
Konular Spor Haberleri