Gelin makyajı

Gelin makyajı

Gelin makyajı

Makyaj hakkında kararsız kalan gelin adaylarımıza bir kaç tavsiye verelim o zaman işte düğününüzde olması gereken makyaj bunlarmış

Gelin makyajının hazırlık dönemi alt yapıyı önceden iyice düzenlemekle başlar. Kaşlar düzeltilir, yüzdeki tüyler yok edilir. Bir hafta önceden cilt bakımı yaptırarak cildin pürüzsüz olması sağlanır Düğün günü yağsız bir gündüz kremi sürdükten sonra sıra, görevi kamuflaj olan fondöteni küçük bir sünger üzerinde cilde iyice yedirmeye gelir. Fondöten, pudra ile sabitlenir. Transparan toz pudra, çok daha iyi netice verir.

Yanaklara ve şakaklara abartılı olmamak kaydıyla allık sürülür. Sıra gözlere geldiğinde suya dayanıklı bir maskara kullanılır. Göz makyajı, çok renkli etki bırakmayacak tarzda sade ve kibar olmalıdır. Dudaklara, davetlileri öpmeyle bozulmayacak, dayanıklı bir ruj sürülür.

Buraya kadar makyaja dair ipuçları vererek ağır ağır ve emin adımlarla yürüdük. Sanırım biraz meyve molası vermenin vakti geldi çattı. Biraz dinlenelim mi? Ne dersiniz? Biraz sonra gözlük takan hanımların göz makyajına doğru yol alacağız. Gözlük takmayanlar bu konuyu atlayabilirler.

Konular Güzellik