Gigi Hadid ve Zayn Malik birlikteliği sona erdi

Filistin asıllı Amerikalı model ve oyuncu Gigi Hadid, Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı sevgilisi Zayn Malik ile ayrıldı.

Gigi Hadid ve Zayn Malik birlikteliği sona erdi

Posta Gazetesi'nin haberine göre 2015 senesinden günümüze kadar birkaç kez ayrılıp barışan ve son olarak bir bebek sahibi olan Gigi Hadid ile Zayn Malik, bu kez ilişkilerini kesin olarak bitirdi. 

Gigi Hadid ile Zayn Malik'e yakın bir kaynak People'a "Şu anda birlikte değiller. Ama bebekleri Khai'ye iyi birer ebeveyn olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Gigi'nin annesi Yolanda da kızı ve torunu konusunda son derece korumacı davranıyor" diye konuştu.

25 yaşındaki Hadid ile 28 yaşındaki Malik'in ayrılmasının perde arkasında ise modelin annesi Yolanda Hadid'in "Zayn Malik'in kendisine vurduğu" yolundaki iddiasının olduğu haberleri yer alıyor. 

ABD basınında. TMZ sitesinin iddiasına göre Yolanda Hadid, bir tartışma sırasında Zayn Malik, kendisine vurdu.

Yolanda Hadid'in, 28 Ekim'de meydana geldiğini ileri sürdüğü bu olay nedeniyle polise başvurmayı planladığı da iddialar arasında. 

Fakat şu ana kadar bu konuda polise yapılmış herhangi bir başvuru bulunmadığı belirtiliyor.

Zayn Malik ise Yolanda Hadid'in bu iddiasını yalanlayarak, Gigi Hadid'in evinde meydana gelen tartışma sırasında sadece birbirlerine sert sözler söylediklerini savundu.