Gökhan Alkan: "Taşın canı yok ama onu da yosun sarar"

Son olarak "Yasak Elma" dizisiyle ekrana gelen Gökhan Alkan, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi.

Gökhan Alkan: "Taşın canı yok ama onu da yosun sarar"

32 yaşındaki yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan, özel hayatıyla ilgili sorular üzerine "Olursa siz zaten görürsünüz, sizden kaçmaz. Şöyle söyleyeyim; Taşın canı yok ama onu da yosun sarar. Bizim de gönlümüzde bir şeyler vardır ama siz görememişsinizdir. Bundan sonra daha dikkatli olursanız gözden kaçmayacaktır" dedi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre öte yandan pandemi döneminden babaannesi ve dedesine ev alan Gökhan Alkan, "Onların zaten evleri vardı ama bu süreçte tereddüt yaşamak istemedim. Onlar bizim başımızın tacı. Allah bana güç versin, onlar için hep çalışırım. Yeter ki yanımızda olsunlar. Onlara telefonla uzaktan telkinde bulunmanın doğru olmadığını düşündüm. Böyle bir niyetim vardı, onlara nasip oldu. Onlara sadece bir ev değil, ömür adanır. Aile çok önemli, büyük bir güç" ifadelerini kullandı.

Bir internet sitesinin uluslararası en yakışıklı yirmi erkeği arasında yer alan Alkan, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Uluslararası bir platformda bu şekilde yer almam beni mutlu etti. 'Hoşuma gitmedi' dersem yalan söylemiş olurum. Gurur duydum ama insanın yüzünden ziyade, içinin güzelliği önemlidir. İnşallah, içimizin güzelliği de sizinle sohbet ederken sirayet ediyordur."

Konular Gökhan Alkan