Gökhan Göz'den silahla rahat tavırlar

Gündeme Berdan Mardini'nin eski eşiyle yasak aşk yaşamasıyla gelen Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz'ün evine polis, baskın düzenledi.

Gökhan Göz'den silahla rahat tavırlar

OdaTV'nin haberine göre Gökhan Göz'ün polislere zor anlar yaşatması ve yaptıkları tepki topladı.

 

SİLAHINI İSTEYEN POLİSLERE TEPKİ ÇEKEN HAREKET

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'in eşyalarını sokakta yakmasıyla gündemde olan Gökhan Göz, yine benzer bir konuyla gündeme geldi.

Gökhan Göz, silah çektiği ihbarı üzerine olay yerine gelen polislere "Ne istiyorsunuz? Silah çekmişim. Silah çekmişim öyle mi? Ben Gökhan Göz'ün silahımı kontrol etmeye gelmişler..." dedi.

Göz polisin silahını istemesi üzerine silahı verirken düşürerek tepki çekti.

FERAMUZ ERDİN DEĞERLENDİRDİ

Gündem olan görüntüleri değerlendiren Odatv Güvenlik Uzmanı Feramuz Erdin şu ifadeleri kullandı:

“Bu görüntüleri izlerken ben yerimde duramadım. Videoda kendisini polisten ve devletten güçlü gören birisinin karşısındakileri küçük düşürmeye yönelik hareketlerine şahit oluyoruz. Normalde polisin bu şekilde direnen kişiyi yakalama yetkisi var. Buradaki polisler ya kanunu iyi bilmediklerinden ya da şikayete uğrayıp bir soruşturma geçirmemek için böyle davranmış olabilirler. Polisin, devletin otoritesini temsil ettiğinin kabul gördüğü ABD veya Avrupa ülkelerinde bir vatandaşın polisi bu şekilde küçük düşürmeye çalışması karşısında polis kesinlikle o kişiyi doğrudan tutuklar ve mahkemeden de ceza alır.”

POLİSLERE SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Gökhan Göz’ün tavırlarına karşı sakince olayı izlemesi Boğaziçi protestolarına katıldıkları için evlerinin kapıları koç başı ile kırılarak basılan öğrencileri akıllara getirerek “Gökhan Göz’e ayrı Boğaziçililere ayrı tavır” eleştirilerini gündeme getirdi.

Gökhan Göz'den silahla rahat tavırlar

Gökhan Göz'den silahla rahat tavırlar - Resim : 2