Gökhan Töre'nin planı belli oldu!

Adı özellikle Juventus ve İnter ile anılan Gökhan Töre, yöneticilerle görüştü. “Vodafone Arena’ya ve Şampiyonlar Ligi’ne Beşiktaş formasıyla doymadan bir yere gitmem. 2 yıl daha burada oynamak istiyorum” dedi.

Gökhan Töre'nin planı belli oldu!
Bugün'den Ahmet Konanç'ın haberine göre Be­şik­ta­ş’­ın ba­şa­rı­sın­da­ki en bü­yük pay sa­hi­bi fut­bol­cu­lar­dan bi­ri olan Gök­han Tö­re, per­for­man­sıy­la se­zon or­ta­sın­da trans­fe­rin de göz­de­si haline gel­di.

İnter ve Ju­ven­tus ile son dö­nem­de adı sık­ça anı­lın­ca, yö­ne­tim bir açık­la­ma yap­mak ve uzun yıl­lar ta­kım­da ka­la­ca­ğı­nı be­lirt­mek du­ru­mun­da kal­dı. Bu açık­la­ma­nın ar­ka­sın­da ise, Tö­re­’nin yö­ne­ti­me ver­di­ği me­saj ya­tı­yor.

Yö­ne­tim mem­nun

Yö­ne­ti­ci­ler­le gö­rüş­tü ve şun­la­rı söy­le­di: “En az 2 yıl da­ha Be­şik­ta­ş’­ta oy­na­mak is­ti­yo­rum. Şam­pi­yon olup Devler Li­gi­’n­de boy gös­ter­me­den ve Vo­da­fo­ne Are­na­’ya çık­ma­dan bir ye­re git­mem.” Bu ifadaler yönetimi sevindirdi. 

Sö­zü­nü tu­tu­yor

Ge­çen se­zon ba­zı so­run­lar ya­şa­yan, Ah­met Nur Çe­bi­’nin ke­fil ol­ma­sı ile Ka­za­n’­dan bon­ser­vi­si alı­nan 23 ya­şın­da­ki isim, Çebi’ye futbola odaklanacağının sözünü ver­miş­ti. Sö­zü­nü de tut­tu. De­ğe­ri­nin 15 mil­yon eu­ro­nun al­tın­da ol­ma­dı­ğı belirtiliyor. İtal­yanlar’ın bu fiyatı veremeyeceği, oyuncunun aklını çelmeye çalıştığı da gelen bilgilerden.
Konular Spor Haberleri