Göz-Göz'ün göz bebeği!

Göztepe’nin 19 yaş altı takımıyla, U-19 Elit Ligi’nde mücadele eden genç oyuncu Metin Acet’i Bursaspor, Gaziantepspor ve Kayserispor istiyor. Ancak Göz-Göz’ün patronu Başkan Mehmet Sepil geleceğin yıldızını bırakmıyor.

Göz-Göz'ün göz bebeği!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre PTT 1. Lig'de Play-Off kovalayan Göztepe, altyapıdan parlattığı yıldızları koruma altına aldı. Teknik direktör Önder Özen'in göreve gelmesiyle kaleci antrenörlüğüne çıkan Suat Arıcan'ın önerisiyle A takımla antrenmanlara çıkan 15 yaşındaki kaleci Eren'den sonra 18 yaşındaki Metin Acet de korumaya alındı.

Sarı- kırmızılı ekibin altyapısından yetişen ve U-19 Elit Ligi'nde forma giyen orta saha oyuncusu Metin Acet performansıyla Süper Lig ekiplerinin dikkatini çekti. Bursaspor, Gaziantep ve Kayserispor scout ekiplerinin özel olarak takip ettiği ve sezon sonunda transferi için nabız yokladığı Metin Acet için Başkan Mehmet Sepil devreye girdi.

Genç yeteneğin satılmaması ve gelişimini tamamladığında A takımda forma giymesi talimatını veren Sepil, sezon sonunda olacak olası transfer teklifinin de önünü kesti. Bu sezon orta alanda forma giymesine rağmen 17 kez fileleri havalandıran genç yıldız milli takım radarına da girdi.

U-19 Milli Takım'ın başında bulunan Vedat İnceefe'nin Metin Acet'i bizzat izlediği ve yazın yapılacak özel turnuva için Ay-yıldızlı kadroya çağıracağı öğrenildi.

Yönetim bu sezon sonuna kadar amatör lisansla oynayan 18 yaşındaki futbolcuya profesyonel sözleşme imzalatacak.
Konular Spor Haberleri