Gözde Türker: "Para benim için araç"

Atv’nin beğeniyle takip edilen dizisi "Kardeşlerim"de 'Harika' rolüyle izlediğimiz oyuncu Gözde Türker, canlandırdığı karakterin kendisi için dönüm noktası olduğunu söyleyip ekledi: “Bir gün Nişantaşı’nda yürüyordum ve bir baktım artık herkes beni tanıyor”

Gözde Türker: "Para benim için araç"

'Kardeşlerim' dizisinin 'Harika'sı Gözde Türker'in, Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan ile gerçekleştirdiği röportajdan kısa bir kesit...

Hırslı biri misiniz?

Ben hayatta hep hırslı oldum ama bu yıkıcı bir hırs değil. Hayatın tekrarı olmayan bir şey olduğu fikriyle yaşıyorum. Bazen canım çok sıkılıyor sonra "Aman, bu his yok olup gidecek. Çok üstünde durma." deyip önüme bakıyorum. Hedeflerim ve hayallerim var. Her zaman başarılı olmak adına çok heyecanlandım ve o yolda ilerledim. O sebeple tembellik yaptığım pek görülmemiştir. Bu pandemi sürecinde biraz keyifçi oldum, eskiden boş zamanımda bile bir şeylerle uğraşırdım.

Para sizin için ne ifade ediyor?

Para benim için bir araç. Yaşamda yapmak istediğim şeyler için bir destek ama hiçbir zaman tek başına mutluluk getiren bir şey değil. Her şeyin parayla yapıldığı bu yüzyılda tabii ki para çok değerli.

Marka ve lüks tutkunuz var mı?

Ben markalardan hiç anlamam. Kıyafet konusunda zaten her zaman rahatlığa ve tarza önem veriyorum. Markacı değilim. Modayı seviyorum ve tarzımı beğeniyorum. Benim lüks düşkünlüğüm yok. Çünkü lüks içinde büyümedim. Güzel ve samimi bir aile hayatım oldu.
Başka değerlerle yetiştim ama hayalimde bir ev var. Ona sahip olmak isterim. Bir çiftlik evi veya denize sıfır bir ev.