Göztepe'de taşlar yerinden oynuyor!

Sarı-kırmızılı ekipte Kırklareli sınavı öncesi kadro değişecek. Teknik Direktör Metin Diyadin orta alanda ve forvet hattında revizyona gitmeye hazırlanıyor.

Taşlar yerinden oynuyor!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Göztepe'de Kırklareli maçında teknik direktör Metin Diyadin kadroda değişime gidecek. Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta Gümüşhane ile berabere kalarak zirve yarışında kan kaybeden Göz-Göz, bu önemli sınavında orta alan ve forvet hattında revizyon yapmaya hazırlanıyor. Geçen hafta ileri uçta görev yapan Tahir'i olumsuz performansı nedeniyle onbire almayacak olan Diyadin, golcü Timur'la oyuna başlayacak. Ayrıca Gümüşhane maçında yedek oturan Samed ve Umut da bu hafta ilk onbirde yer bulacak.

Diyadin, Enes ve Tolga'yı kesip Samed ve Umut'la hücum hattını beslemeyi düşünüyor. Gümüşhane maçında sakatlanarak maçı tamamlayamayan Halil Akbunar'ın maça yetiştirilmesi için sağlık heyetinin çabası sürüyor. Sol ayak arka adalesinde ödem oluşan ve takımdan ayrı çalışan Halil'in durumu maç saatinde belli olacak. Ayrıca sakatlığı süren Metin Depe de Kırklareli karşısında riske edilmeyecek.

Altyapı can damarı

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, takım kadrosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Takımın ideal kadro sayısının 22 ila 24 oyuncu arasında olması gerektiğini belirten Diyadin, kalıcı başarının sırrının da altyapıda olduğuna değindi. Altyapı Koordinatörü Yüksel Can ile sürekli görüştüğünü belirten Diyadin, "Göztepe'nin geleceğini planlarken altyapıyla entegre çalışmazsak olmaz. Kadromda en az 4 altyapı oyuncusu oynatmak isterim" dedi. 
Konular Spor Haberleri