Güllü: "Aleyna Tilki ismini duyunca tepe tüylerim dikiliyor"

Ünlü şarkıcı katıldığı "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında Aleyna Tilki'yi hedef alan açıklamalarda bulundu.

Güllü: "Aleyna Tilki ismini duyunca tepe tüylerim dikiliyor"

Şarkıcı Güllü katıldığı "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında "Ben pop okuyor muyum. Hayır? Bunu bir albüme çevirmem. Ben arabesk/fantezi şarkıcısıyım. Herkes kendi işini yapsın. Arabesk adı altında rahmetli Bergen ablanın şarkılarını okudular. Yapmayın be kardeşim.

Aleyna Tilki dediğin zaman benim tepe tüylerim dikiliyor. Ben Aleyna Tilki'yi sanat olarak da yapı olarak da sevmiyorum. Kişilik olarak kızı tanımam ama bana göre balon. Arabesk okuyamadığı için onu sevmiyorum. Şuraya yazıyorum 5 sene sonra Aleyna Tilki diye biri yok.

Kızım yaşındaki bu şarkıcıları öyle bir pohpohluyorlar ki... Bir duruşun, saygı olması lazım... Aleyna'yı örnek alalım. Onda bir saygı görmüyorum. Bir çok büyüğüne yaptığı saygısızlıklar var. 'Bana Aleyna baba deyin' dedirtiyor. Biraz yavaş gelsin. O bambaşka bir dünyada yaşıyor. Ama hangi dünyada ben bilmiyorum.

Halk getirir, halk götürür... Halk burada beni bir kelimeyle indirir bir kelimeyle de tavana taşır. Bir duruşun olması gerekiyor..." ifadelerini kullanarak genç şarkıcı Aleyna Tilki'yi hedef aldı.