Gülşah Saraçoğlu: "Gerçek kürk seviyorum, 50 tane kürküm var"

Modacı Gülşah Saraçoğlu, canlı yayında 50 gerçek kürkü olduğunu itiraf etti ve ekledi: "Eleştiriler umrumda değil, gerçek kürk giymeyi seviyorum."

Gülşah Saraçoğlu: "Gerçek kürk seviyorum, 50 tane kürküm var"

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan Gülşah Saraçoğlu açıklamalarıyla vicdanları sızlattı.

 

50'ye yakın gerçek kürkü olduğunu söyleyerek büyük tepki çeken Gülşah Saraçoğlu "Ben giyiyorum. Seviyorum da. Hani hayvanlara yapılan zulüm falan tabi ki çok acı ama ben o konulara hiç girmiyorum. Ben kürk seviyorum ve giyiyorum. Herhalde 50'ye yakın kürküm var. 50 olmasa bile 45 vardır." şeklinde konuştu.

Gülşen Yüksel Salt'ın "Gülşah kürkleri havalı gördüğü için; görkemli ve gösterişli durduğu için giyiyor" ifadeleri üzerine ise "Tabii ki orası da öyle. Yani yoksa 2 tane alırsın biter. Tabii ki onun renkleriydi, bilmemlesiydi"  diyen Saraçoğlu, "O kürklerin bir canlıya ait olduğunu düşününce için cız etmiyor mu?" sorusuna ise "Ben seviyorum arkadaşlar. Yani bunu sanki dünyada bir tek ben yapıyormuşum gibi olmamalı" yanıtını verdi.

Masum canlıların kürklerinde bir hasar oluşmaması için diri diri derilerinin yüzülmesi sırasında çekilen videoları hiç izlemediğini söyleyen Gülşah Saraçoğlu "O videoları izlemiyorum, kürkleri seviyorum. O videoları izlesem de fikrim değişmez" şeklinde konuştu.

Açıklamalarıyla vicdanları sızlatan Gülşah Saraçoğlu, "Bu kadarına pes!" dedirtirken yayının diğer konuğu İpek Tanrıyar da üzerindeki ceketi atarak tepkisini gösterdi.

Saraçoğlu'na program izleyicilerinden sert tepkiler geldi.

Gülşah Saraçoğlu: "Gerçek kürk seviyorum, 50 tane kürküm var"