Gupse Özay yüksek sesle haykırdı: "Artık acıması yok"

Uzun süredir ortalıklarda gözükmeyen ünlü oyuncu, yönetmen ve senarist Gupse Özay, ses getirecek açıklamalar yaptı.

Gupse Özay yüksek sesle haykırdı: "Artık acıması yok"

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre Gupse Özay, öğrencilerle bir araya geldiği söyleşide sinema sektöründeki kadın-erkek eşitsizliğine değinip "Eski projelerde kadınlar erkeğin hikayelerine hizmet ediyordu, artık o geçti. Kadınların artık acıması yok" diye konuştu.

Ünlü oyuncu kendisinden şöyle bahsetti: "Güneş enerjisiyle çalışıyorum, kapalı havaları hiç sevmem. Sabah 7.30'da kalkarım, kuş seslerini duyarım. Pozitif enerjiyle çalışıyorum bu nedenle pandeminin ilk başlarında hiç komedi yapamadım. Kaygılı bir tipim, TV'yi kapatıp ne olacaksa olsun diyemem. Uzun bir süre ne olacak durumumuz dedim bir şeyler karaladım ama yeltenemedim. Ne dizi ne de sinema hiçbir şey yapmıyorum. Hem nadastayım hem de analiz yapıyorum."

Sinema sektörüne dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Özay, "Deliha'yı hatırı sayılır bir kesim sıcak buldu, amacım da buydu. Dizilerden sonra direkt sinema yapınca bir risk de almış oldum. Çünkü yapımcı para yatırıyor ve kaç bilet satıldığıyla ilgileniliyor. Bu nedenle biraz stres yapmıştım ama, iyi ki yapmışım" dedi.

Konular Gupse Özay