Güzellik sektörüne damgasını vuran Sevim Alan'ın haklı gururu

Kendi adını taşıyan güzellik merkezi zinciriyle tanınan iş insanı Sevim Alan, 1 yılda 58 güzellik merkezi şubesi açmış olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Güzellik sektörüne damgasını vuran Sevim Alan'ın haklı gururu

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında kendi adını taşıyan güzellik merkezleri ile faaliyet gösteren ünlü iş kadını Sevim Alan, 1 yılda tam 58 şube açtı.

Güzellik sektörüne damgasını vuran Sevim Alan'ın haklı gururu

Başarılı iş kadını Rober Hatemo ve Serkan Kaya'nın sahne aldığı bir geceyle bu başarısını neşeyle kutladı.

Güzellik sektörüne damgasını vuran Sevim Alan'ın haklı gururu - Resim : 2


Müşterileri arasında sanatçılardan cemiyet hayatının ünlü isimlerine kadar birçok isim olan Sevim Alan, "Bizim sırrımız alanında uzman ekip, konforlu merkezler, en son teknoloji ve daha da önemlisi samimiyet. Biz sadece insanları güzelleştirmiyoruz, aynı zamanda onlara iyileştiriyoruz" diyor.

Güzellik sektörüne damgasını vuran Sevim Alan'ın haklı gururu - Resim : 3

Ünlü iş kadını, güzellik merkezlerini terapi merkezlerine benzetiyor: "Merkezlerimizde yaptığımız işlemlerle kadınlarımızın içlerindeki güzellikleri ortaya çıkarıyoruz. Çünkü tüm kadınların güzel olduğunu biliyoruz. Bunu kendileri de keşfettiklerinde müthiş bir özgüvene kavuşuyorlar. Onları güzelleştirirken bir yandan da günümüzün en büyük sorunlarından biri olan streslerini atmalarına, sorunlarından uzaklaşıp nefes almalarına vesile oluyoruz."

Güzellik sektörüne damgasını vuran Sevim Alan'ın haklı gururu - Resim : 4


Genç ve başarılı iş kadını Sevim Alan kadınların hayatlarına dokunacak tüm faaliyetlere öncülük etmeye de devam edeceklerini açıklayarak "Kadınlar bir toplumun temel taşıdır. Kadınlar içlerindeki gücü keşfetmeliler. Bu anlamda yapılacak tüm faaliyetler için gönüllüyüm. Kendi adıma kadın temalı tüm sosyal sorumluluk faaliyetlerine destek olmaya çalışıyor, bazılarına öncülük ediyorum. Bundan sonra da bunu devam ettireceğim. Türkiye'mizin güçlü kadınlarla daha güçlü olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.


Güzellik sektörüne damgasını vuran Sevim Alan'ın haklı gururu - Resim : 5