Hakan Karahan isyan etti: "Annemiz ölüyor"

Şarkıcı Candan Erçetin ile oyuncu sevgilisi Hakan Karahan, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Aralarına mesafe koyarak yürüyen ve aceleci tavırlarıyla dikkat çeken ikili, muhabirlerin soruları üzerine gerildi. Karahan'ın açıklaması ise dikkat çekti.

Hakan Karahan isyan etti: "Annemiz ölüyor"

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Nişantaşı’nda görüntülenen Candan Erçetin, basın mensuplarının “Nasılsınız? Aceleniz mi var?” sorusuna sessiz kaldı, daha sonra “Hastamız var arkadaşlar” yanıtını verdi.

Hızlı adımlarla yürümeye devam eden ve sessiz kalmayı tercih eden sanatçı Candan Erçetin'in, bir hayli üzüntülü olduğu dikkatlerden kaçmadı.

"NEDEN RAHATSIZ EDİYORSUNUZ?" 

Hızla yoluna devam eden 58 yaşındaki şarkıcının arkasından gelen sevgilisi Hakan Karahan, “Candan Hanım'ı neden rahatsız ediyorsunuz?” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

61 yaşındaki Hakan Karahan, muhabirlerin “Rahatsız etmedik. Sadece hatırını sorduk. Hastası olduğunu söyledi” cevabı üzerine “Annemiz ölüyor annemiz” açıklamasında bulundu.

Bir markete girerek yaklaşık 10 dakika boyunca alışveriş yapan ikili, marketten ayrı ayrı çıkış yaptıktan sonra aynı yöne doğru hareket etti.