Haluk Levent ve Cem Yılmaz birbirine girdi!

Komedyen Cem Yılmaz'ın gösterisini izleyen Ekşi Sözlük yazarları, Cem Yılmaz'ın Haluk Levent'le ilgili "Büyük vurgun yakında sinemalarda" dediğini yazmıştı.

Haluk Levent ve Cem Yılmaz birbirine girdi!

Gösteriyi izleyen bazı Ekşi Sözlük yazarları, Cem Yılmaz’ın Haluk Levent’le ilgili “Büyük vurgun yakında sinemalarda” dediğini öne sürdü.

HALUK LEVENT TWİTTER’DAN SORDU


Yaşananlarla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapan Haluk Levent, “Sevgili @CMYLMZ. Hepimiz seni çok seviyoruz. 3 ayrı kişi yanlış duymuş olabilir mi? Yanlış oyunu izlemişlerse özür dilerim. Değilse lütfen ‘yakında’ olmadan şimdi tüm ülkeye açıklar mısın ‘vurgun’u? 1 TL’lik var ise şerefim üzerine ülkeyi terk edeceğim. Lütfen yazar mısın?” dedi.

Haluk Levent ve Cem Yılmaz birbirine girdi!

Haluk Levent ve Cem Yılmaz birbirine girdi! - Resim : 2

Bir kullanıcının “Bizim salon sus pus olmadı. Şakaydı ve insanlar gülüp geçti” paylaşımını da yanıtlayan Haluk Levent, “Müziğimi eleştir tipimi eleştir konuşmanı eleştir bir şey demem hatta ben de gülerim. Böyle bir şeyin şakası mı olur?” dedi.

HALUK LEVENT'TEN YENİ AÇIKLAMA


Haluk Levent, Cem Yılmaz'dan daha sonra cevap gelip gelmediği ile ilgili her hangi bir açıklama yapmazken sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı:

''Alıngan biri oldum :( Cem Yılmaz’ın oyununu izleyenlerin aktardıkları hepimizi yanlış anlamaya yol açacak bir duruma dönüştürdü. Üzgünüm 1 hafta içinde 2 insanı kaybettim. Annemi. Canımı ciğerimi. Diğeri en yakın 'dostum, kahramanım' dediğim bir abimi. Belki ondandır. Bağışlayın.''

Haluk Levent ve Cem Yılmaz birbirine girdi! - Resim : 3

CANLI YAYINDA KONUŞTU

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuşan Haluk Levent "Ben gereksiz bir alınganlık yaptım. Söylemiş olabilir ya da olmayabilir. O bir komedyendir. Çok acı bir anne kaybı yaşadım. İki gün sonrasında çok sevdiğim Servet ağabeyimi kaybettim. Üst üste gelen bu ölümler beni yıpratmış olabilir. Bunu malzeme yapıp Twitter'a yazmam benim hatam. Yaşadığım hayat içerisinde kafama takmam gereken bir şey değil. Bu bir espridir, olabilir... Benim durumumdaki bir adamın bundan alınmaması gerekir. Kim ne söylerse söylesin benim yolumda gitmem lazım. Kötü niyetli bir şey söyleyeceğine ihtimal vermiyorum. Görüntüyü görmeden yorum yaptım... Belki o da yazdığım kötü şeylere üzüldü. Olayın her haline bakmak lazım." açıklamasını yaptı.

Konular Cem Yılmaz