Hami Mandıralı'dan iddialı yorum!

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Juventus deplasmanında ancak bu kadar oynanabileceğini söyledi, “Rövanş kolay olmayacak. 1-0 ile 2-0 arasında eğer futbol oynarsanız fark yok ama, oynamazsanız çok fark var” dedi

Hami Mandıralı'dan iddialı yorum!

Juventus deplasmanından mağlup dönen Trabzonspor’da Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, iyi mücadele ettiklerini ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi.

Skordan çok rövanşta ortaya koyacakları futbolun önemli olduğunu belirten Mandıralı, “1-0 ve 2-0 arasında eğer futbol oynarsanız fark yok ama oynamazsanız çok fark var. Juventus deplasmanında güzel bir futbol ortaya koyduk. Juventus’a karşı İtalya’da ancak bu kadar oynayabilirsiniz. Şanssız bir gol yedik. Bireysel hatalardan 2-0 mağlup olduk” dedi.

Rövanşın da kolay geçmeyeceğini ancak hiçbir şeyin imkansız olmadığını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “Kolay değil, zor bir skor. Ama bu futbolu Trabzon’da devam ettirirsek ve şans da bizim yanımızda olursa neden turu geçmeyelim. Juventus’un oyuna aldığı as oyuncuları da bizden çekindiklerinin bir göstergesi” diye konuştu.

Mandıralı, karşılaşmada buldukları golün yardımcı hakemler tarafından  iptal edilmesini eleştirerek, UEFA’dan 6. hakem uygulamasını gözden geçirmesini istedi.  Genç çalıştırıcı, “Televizyonda gördüm, top tam çıkmamış. Verilmeyen  bariz bir golümüz var” yorumunu yaptı.

SKORER

Konular Spor Haberleri