Hamile sevgiliden şeytani plan!..

Beyoğlu'ndaki bıçaklanma olayındaki sır perdesi aralandı. Hamza T., "Bebekten kurtulmak için bana kendini bıçaklattırdı" diye konuştu..

Hamile sevgiliden şeytani plan!..
Akşam'dan Levent Albayrak ve Hilal Yıldırım'ın haberine göre İstanbul Beyoğlu'nda geçtiğimiz hafta bıçaklı saldırı meydana gelmişti.

Karnından bıçaklanan Zeynep. Y, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. 1.5 aylık hamile olan kadın, ifadesinde kendisini bıçaklayanın eski sevgilisi olduğunu söylemedi.

Zeynep Y., “Parkta dolaşıyordum. 20 yaşlarında bir genç tinerci geldi. Para ve sigara istedi. Ben de hayır dediğimde bıçağı karnıma sapladı” şeklinde ifade verdi.

Zeynep .Y.’nin ifadelerinde bazı çelişkileri olduğu belirlendi. Güvenlik kamerası görüntüleri incelenince zanlının, kadının eski sevgilisi Hamza T.(25) olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Hamza T. ifadesinde, "Zeynep benim eski sevgilimdi. Önceki yıl kocasından boşandı. Aramızda bazı sorunlar oldu ayrıldık. Sonra eski eşinden hamile kalmış. Bana hamile olduğunu ve bu çocuğu aramızdan çıkart evlenelim dedi. Bana beni bıçakla çocuğu düşür dedi. Seyyar satıcıdan bıçak aldım. Bıçakladım. Ben yapmak istemedim. Ama hamilelikten kurtulmak istedik" diye konuştu.