Hande Demir: "Evlilik bana epey uzak"

Temmuz ayında, üç çocuğunun babası Erdinç Acar'dan boşanan Hande Demir, yeni hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Hande Demir: "Evlilik bana epey uzak"

Hande Demir Şamdan Plus Dergisi'ne konuştu...

Açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Boşandıktan sonra araya yaz tatili girdi, sonra yeni eve taşınmayla uğraştım. Bir taraftan da çocukları ve kendimi değişen hayatımıza adapte etme sürecindeydim. Ne gibi değişiklikler oldu diye bakınca aslında yine Acarkent'teyiz. Çocuklarımın düzenini bozmak istemediğim için onlarla alışık olduğumuz yerde hayatımıza devam ediyoruz. Ama bu döneme kolay alışıp, çocuklarımın da buna kolay adaptasyon sağladığını düşünüyorum. Tabii ki zor bir dönemdi ama olabilecek en az hasarla atlattığım için de mutluyum.

Şu anda evlilik konusu bana epey uzak, hatta hiçbir yakınlığımız yok kendisiyle. Çünkü ben çok erken yaşta evlendim, 17 sene evli kalıp, üç tane çocuğum olduğu için tekrar evlenmeyi hiç düşünmüyorum. Bence evlilik çocuk için yapılması gereken bir şey, başka çocuk düşünmediğimden de artık evlilik gibi bir düşüncem yok. İleride benim de güzel bir ilişkim illa ki olacaktır. Hayat aşksız, sevgisiz geçmez. Ben daha 36 yaşında bir kadın olarak o defterleri kapatmış değilim. İnşallah çok değer vereceğim ve değer göreceğim bir ilişkim olur. Bunu da gözlerden uzak yaşamayı tercih ederim.

 Yalan söylemek istemem, yemek yapmakla pek ilgilenmiyorum. Daha önce çok denemişliğim var ama pek hoşuma giden bir şey değil. O yüzden de yemek yapmayı pek bilmiyorum. Ama yemeyi ve yedirmeyi çok severim. Bir de tatlıya çok düşkünlüğüm var. Hep en iyi tatlının peşindeyim ve mutfakta tatlı denemelerim oluyor; kekler, kurabiyeler falan. Tatlı yapmak konusunda hakikaten iyi olduğumu düşünüyorum. Mesela çok güzel muhallebili ıslak kek yaparım. Ama bir de favori tarifim tahinli kurabiyem var, ona herkes bayılır."