HANDE MODA ÖNCÜSÜ

Özel hayatı, iddialı açıklamaları ve yer aldığı projeler kadar giyim tarzıyla da konuşulan Hande Ataizi, Balmain markasının başlattığı sivri vatkalı ceket trendinin de ülkemizdeki öncüsü oldu.

HANDE MODA ÖNCÜSÜ

Starların ceketi  

Bu yıl moda dünyasına Fransız giyim markası Balmain damgasını vurdu. Sezonun en trend giysisi, markanın sivri vatkalı ceketleri oldu. Önce moda ikonu Victoria Beckham, Balmain ceketi ile paparazzilere poz verdi. Ardından pop dünyasının parlayan yıldızı Beyonce, bir restorandan çıkarken aynı model ceketiyle görüntülendi. Bu iki ismi, Rihanna ve Lindsay Lohan takip etti. Ülkemizde vatkalı ceket modasına uyan ilk isim ise Hande Ataizi oldu.

HANDE ATAİZİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Uzay vatkaları

Hande Ataizi, sunuculuğunu üstlendiği "Yaş 15" yarışmasının basın toplantısında, ’uzay vatkaları’ adını verdiği sivri ve yüksek vatkalı beyaz ceketi ile gazetecilerin karşısına çıktı. Yeni bir moda akımının öncüsü olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Modayı yakından takip ediyorum. Hatta gençken moda çizimleri yapıyordum. Annem de modacı olmam konusunda bana destek veriyordu ama o dönem bir yol ayrımına girdim ve oyunculuğu seçtim" diye konuştu.

Hande Ataizi, "Yaş 15"in basın toplantısında sivri ve yüksek vatkalı beyaz bir ceket giydi. Beyonce, bir restoran çıkışında beyaz renkli Balmain ceketiyle görüntülendi.