Hatice Aslan: "Eleştirilmek gibi bir kaygım yok"

Bir derginin düzenlediği etkinliğe katılan Birce Akalay, Hatice Aslan, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Cansu Tosun, Gamze Topuz, Ümit Kantarcılar ve Belçim Bilgin, önceki akşam Ortaköy'de görüntülendi.

Hatice Aslan: "Eleştirilmek gibi bir kaygım yok"

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre mekandan ilk ayrılan 59 yaşındaki oyuncu Hatice Aslan'a sosyal medyadan yaptığı bikinili paylaşımlar hatırlatıldı.

"TADINI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORUM"

Muhabirlerle sohbet eden ve konuyla ilgili konuşan Aslan, "Hayat koşulları ve şartları çok zor, her insan için. Olabildiğince aralarda güzel anları paylaşmaya çalışıyorum. Çünkü hayat gerçekten hepimiz için zor. Bu dünyada rahat yok. Olabildiğince, elimden geldiğince tadını çıkarmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

"ELEŞTİRİLMEK GİBİ BİR KAYGIM YOK"

Gelen tepkilerle ilgili de konuşan ünlü oyuncu, "Sonuçta ben kendim olarak varım bu dünyada. Herkes gibi olabildiğince kendim olmaya çalışıyorum. Başkasına göre mutluluk, mutsuzluk, bir takdir ya da eleştirilmek gibi bir kaygım yok." dedi.

Hatice Aslan: "Eleştirilmek gibi bir kaygım yok"

"Kendiniz olursanız dünya daha yalansız, daha gerçek olur." şeklinde konuşan Hatice Aslan, ardından taksiye binerek, hızla oradan uzaklaştı.

Konular Hatice Aslan