Havva Öztel-Demet Akalın krizinde yeni gelişme

Şarkıcı Demet Akalın, kendisi hakkında 'Teyze' ifadesini kullanan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'e “Teyze mi? Kendi ne anlamadım. Aleyna'nın bundan haberi var mı?” sözleriyle sert çıkmıştı.

Havva Öztel-Demet Akalın krizinde yeni gelişme

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına mesaj gönderen Havva Öztel, mesajı kendisinin yazmadığını ama yazan ve yayanın kim olduğunu tahmin ettiğini ifade etti.

Aleyna Tilki ve Aynur Aydın geçtiğimiz günlerde bir polemik yaşamıştı. Öztel'in Aydın'ı mı işaret ettiği merak konusu oldu.

Posta Gazetesi'nin haberine göre ise daha önce Demet Akalın ile Hande Yener’e ‘Ablalar’ diye seslenen, sonra onlardan özür dileyen Aleyna Tilki annesinin bu mesajından hiç hoşlanmadı.

Annesini “Lütfen babamdan sonra bir de sen polemik çıkarma. Sonra ben zor durumda kalıyorum” diye uyardı.

Aleyna’nın babası Mehmet Tilki de kızını eleştiren şarkıcı Aynur Aydın’a sosyal medya hesabından şöyle seslenmişti: “Aleyna’nın klibindeki ayısı kadar ünlü olamayıp, kızımın vizyonundan reklam yapmaya çalışan, kendisini sanatçı sanan, gündem yaratmaya çalışan hanımefendiye buradan selamlar.”

Aynur Aydın da, Mehmet Tilki’ye “Sanırım bencilliğiniz bir aile genetiği! Ama bu, Tilki Ailesi’ne yakışan bir hareket” cevabını vermişti.

Konular Demet Akalın