Hint aşığı Meltem Cumbul

Bollywood aleminin 'Brad Pitt'i Meltem Cumbul'a abayı yaktı. Arjan Bajwa'nın aşkı için Türkiye'ye gelişi Hint basınına konu oldu

Hint aşığı Meltem Cumbul

SETTE TANIŞTILAR

Geçtiğimiz yıllarda "Tell Me Oh Khudaa" adlı filmde Meltem Cumbul ile rol alan Hintli oyuncu Arjan Bajwa’yı Cumbul fena çarptı! Bollywood’un Brad Pitt’i denilen Bajwa’nın aşkı; ’The Times of India’ gazetesine; "Arjan, Rishi’ye hayran" başlığıyla haber oldu.

KAŞ’TA TATİL!

Habere göre; yakışıklı aktör Meltem Cumbul için geçtiğimiz haftalarda Türkiye’ye geldi. Kaş’ta tatil yapan Arjan Bajwa ile Cumbul, sonra da İstanbul’un tadını çıkarttı. Bajwa ile güzel oyuncunun şarap içip romantik yemek yediği de haberdeki detaylar arasındaydı.

HİNDİSTAN’I FETHETTİ

Hintli oyuncu ile Meltem Cumbul, "Tell Me Oh Khudaa" filminde tanıştı. Güzel oyuncu, filmdeki rolüyle kısa sürede Hindistan’ın en sevilen isimleri arasına da girmeyi başardı.

* Meltem Cumbul’a filmdeki rolünden esinlenerek "Rishi" lakabı takan The Times Of India, Arjan Bajwa’nın Türkiye’ye gelişini haber yaparken; "Arjan, Rishi’ye hayran" başlığını kullandı.