Hotomobil, Karavanist fuarında ürünlerini tanıttı

Türk mobil yaşam markası Hotomobil, Karavanist fuarında mobil yaşam alanlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu. Marka, fuarda yeni hayata geçirdiği teknolojilerinden Smart Shine Plus’ı ve outdoor markası Urban Badger’ı tanıttı.

Hotomobil, Karavanist fuarında ürünlerini tanıttı

Hotomobil, 6-14 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Karavanist Fuarı’nda lüks ve premium modellerinin yanı sıra üstün teknoloji anlayışıyla geliştirdiği Smart Shine Plus’ı ve outdoor markası Urban Badger’ı da sergiledi.


Hotomobil, Karavanist fuarında ürünlerini tanıttı



SMART SHINE PLUS TEKNOLOJİSİ

Smart Shine Plus teknolojisi hakkında marka tarafından şu bilgilere yer verildi:

“Akıllı ev konseptini karavanınıza taşıyan Smart Shine Plus enerji tasarrufu sağlayan zaman ayarlı ışıklandırma kontrolünün yanı sıra kahve makinesi, dolap ve aydınlatma sistemlerine komutları sesli olarak veya akıllı mobil cihazlarınız üzerinden verebilmenize olanak sağlıyor. ‘Follow Me’ özelliği sayesinde ise gece herhangi bir hareket algıladığı anda zeminde yer alan yönlendirme LED’lerini devreye sokuyor. Ayrıca yıldızlı gökyüzü deneyimiyle yıldızların parıltısıyla eşsiz bir atmosfer sağlarken akıllı uyandırma sistemiyle güneş ışığını taklit ederek güne zinde başlamanızı da sağlıyor. Smart Shine Plus, kullanıcılarına 4 farklı dil seçeneği sunuyor.”


Hotomobil, Karavanist fuarında ürünlerini tanıttı - Resim : 2

‘DOĞADA HAYAT KOLAYLAŞTIRAN’ URBAN BADGER ÜRÜN AİLESİ

Karavanist’te Avrupa TIP belgesiyle üretici garantisine sahip tek Türk karavan üreticisi Hotomobil’in outdoor markası Urban Badger da ilgi gördü.

Doğada kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştıran inovatif bir ürün ailesine sahip Urban Badger, ürünlerinin dayanıklığı ve donanımı ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

DHA