İlayda Şeker ve İsmail Balaban aşklarını ilan etti

"Survivor 2021" şampiyonu İsmail Balaban ile bir diğer "Survivor" yarışmacısı İlayda Şeker'in geçtiğimiz aylarda aşk yaşadığı iddia edilmiş, hatta ikilinin bir mekanda beraber olduğu görüntüler medyaya sızmıştı. İkili, sonunda aşklarını ilan etti.

İlayda Şeker ve İsmail Balaban aşklarını ilan etti

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, yarışmada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Yarışmacı, ilerleyen bölümlerde özel hayatıyla gündeme gelmiş; yarışma esnasında annesi ile telefon görüşmesi yapan Balaban adeta şoke olmuştu.

Balaban'ın annesinin "Oğlum nişanlın senin bildiğin gibi bir kız değil!" demesi uzun süre konuşulmuştu. Yarışmacı, başlarda nişanlısı Gamze Atakan ile arasını düzeltse de ilerleyen haftalarda yollarını ayırmıştı.

Bunların ardından İlayda Şeker ve İsmail Balaban'ın geçtiğimiz aylarda bir mekanda oldukları görüntüler çok konuşulmuş ve Şeker ile Balaban'ın sevgili olduğu iddia edilmişti.

İddialar hakkında sessizliğini koruyan İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in, el ele olduğu anlar ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre aynı araba içerisinde seyreden 27 yaşındaki Şeker ve 34 yaşındaki Balaban, sonunda birlikteliklerini ilan etmiş oldu.

İlayda Şeker ve İsmail Balaban aşklarını ilan etti