İngiltere'de Nusret'e ağır eleştiri: "Aşırı pahalı çöp"

İngiltere’de bir yemek blog yazarı, Nusret Gökçe’nin sahibi olduğu Salt Bae’de yediği yemek karşılığında ödediği fiyatın ‘göz yaşartıcı’ olduğunu söyleyerek eleştiri yağmuruna tuttu.

İngiltere'de Nusret'e ağır eleştiri: "Aşırı pahalı çöp"

Patronlar dünyasının haberine göre İngiltere’de ‘South Dallas Foodie’ adıyla tanınan yemek bloğu yazarı Stephanie Dorn, Nusret’in yurt dışındaki restoranı Salt Bea’ye gittiğinde ödediği faturayla ilgili bir yazı yazdı. Yazısında yediği yemeğin dökümünü de veren Dorn, ödediği paranın fazla olduğunu belirtti.

BİFTEK İÇİN 804 STERLİN

Dorn, sosyal meydasından da yaptığı paylaşımda yemeğe 3 bin 772 sterlin harcadığını belirtirken bunun 15 sterlinini patates püresi 804 sterlinin ise biftek için verdiğini söyledi. Dorn’un paylaşındaki fiyatlara ise yüzlerce eleştiri geldi. Bir kullanıcı dehşete düştü ve "Tomahawk bifteği ve JW Blue! Daha iyisini bilmeyen insanlar için aşırı pahalı çöp" diyerek restoranı eleştirdi.

İngiliz Sun Gazetesi’nde de yer alan haberde, Nusret Gökçe’nin benzersiz tuz serpme yöntemiyle ün ve 64 milyon sterlin net servet elde ettiği belirtildi. Nurs-Et’in Türkiye, Yunanistan, ABD, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Suudi Arabistan’da 20’den fazla lokasyonda hizmet verdiği bilgisi haberde yer alırken, restoranda bir gazlı içeceğin fiyatının bile 8 sterlin olduğu kaydedildi.

2021yılında da Salt Bae'nin Knightsbridge restoranı Nusr-Et Steakhouse London’daki fiyatlar eleştirilmişti. Restorandan gelen bir fatura X'te paylaşıldı ve kullanıcılar toplam 1.821,40 £ tutarındaki devasa rakam karşısında bir kez daha şaşkına dönmüştü. 

İşte o faturadakiler...

İngiltere'de Nusret'e ağır eleştiri: "Aşırı pahalı çöp"

İngiltere'de Nusret'e ağır eleştiri: "Aşırı pahalı çöp" - Resim : 2