İpek Açar'dan Beste Açar'a şoke eden yanıt!

2015 yılında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanan İpek Açar'a tepki gösterdi.

İpek Açar'dan Beste Açar'a şoke eden yanıt!

2015 yılında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanan İpek Açar'a tepki göstermişti...

BESTE AÇAR'DAN İPEK AÇAR'A OLAY SÖZLER! (HABER LİNKİ)

Beste Açar'ın açıklamaları karşısında suskunluğunu bozan İpek Açar isyan etti.

Ünlü isim sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"22 YIL YAŞADIK"

"Artık çok yoruldum, bana yapılan bu şiddeti de esefle kınıyorum. Yeter! Kayahan bey ile 22 yıl aynı hayatı paylaştık çok güzel bir aile kurduk ve dünya tatlısı da bir evladımız var, maalesef sonuna kadar savaşmamıza rağmen kendisini kaybettik. Nurlar içinde uyusun inşallah. Her daim anılarımızda ve kalbimizde.

"ALLAH BANA MUTLULUĞU NASİP ETTİ"

Yüce rabbim bana yeniden mutluluğu nasip etti ve yüreği pırlanta olan bana ve aileme değer veren benim de çok değer verdiğim eşim Alper Kömürcü ile evlendim.

Gözümden sakındığım evladımın, eşimin ve ailemin bana yapılan bu şiddetten ötürü üzülmelerini ve kırılmalarını asla istemem.

"ŞUURSUZ AÇIKLAMA..."

Ev konusuna gelince tüm bakımlarını, çatısını ve bahçesini yaptırdığımız kısacası maddi, manevi tek başımıza sahip çıktığımız bu yere, ustaların başında durmak için aile olarak gittik. Bunun hesabını da kimseye verecek değilim. Yıkılmasına harap olmasına gönlümüz el vermedi vermeyecek. Son nefesime kadar da Kayahan beyin bıraktıklarına sahip çıkmaya devam edeceğim. Öbür dünyada olan babamla konuştum ve mesajlarını iletiyorum diye şuursuz bir açıklama yapan şahsa son sözüm, Türkiye Cumhuriyeti’nin bana verdiği yeni kimlikte de olduğu gibi ölene kadar evladımla aynı soyadını taşıyacağım! Ben böyle olmasını istiyorum. Bu konu ile ilgili başka bir açıklama da yapmayacağım. Saygılarımla..."

BESTE AÇAR'DAN YENİ AÇIKLAMA

İpek Açar'ın bu açıklamasının üzerine Beste Açar'dan da şu yanıt geldi:

İpek Açar'dan Beste Açar'a şoke eden yanıt!

İpek Açar'dan Beste Açar'a şoke eden yanıt! - Resim : 2