İpek Hattat'ın alıkoyduğu kurye konuştu

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden İpek Hattat'ın tabletini tamir edemediği için evine çağırıp yaklaşık iki saat alıkoyduğu iddia edilen kurye Renas Demirbaş, o gün yaşadıklarını anlattı.

İpek Hattat'ın alıkoyduğu kurye konuştu

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre kurye Renas Demirbaş, o gün yaşadıklarını anlattı:

"Villanın bahçe kapısına gittiğimde beni güvenlik alıp iç kapıya götürdü. Ardından Hattat beni içeri çağırıp villanın kapısını kilitledi. Sevgilisi ve şoförüyle etrafımda durdular, beni işaret edip, 'Bunlar dolandırıcı, polis çağırın' dediler. Hattat, yanıma gelip 'Patronunu ara hemen' dedi. Ben de korktuğum için aradım. Ardından kadın elimden telefonu alıp merdivenden attı. Bana bağırarak 'Siz kimsiniz lan' diyerek küfür ve hakaret etti. 'Patronun gelene kadar buradan çıkamayacaksın' dedi.

Sonra işaret ederek bana köpeklerinin dışkısını yaptığı yeri gösterip 'Git oraya çömel, bekle' dedi. Telefonu yerden alıp birkaç kez daha duvara attı. Evde iki saat kadar mahsur kaldım. Beni ikametinde zorla tutan, hakaret edip telefonumu kıran şahıstan şikayetçiyim."

İpek Hattat'ın alıkoyduğu kurye konuştu

Demirbaş'ın patronu ise, "Renas içerideyken aradım, telefonu kadın açtı. 'Yiyorsa kendin gel. Çocuk bembeyaz oldu, seni bekliyor' dedi. Hakaret ve küfür etti" dedi.