İrem Sak yalanladığı aşkı aylar sonra doğruladı

İrem Sak’tan aylar sonra aşk itirafı geldi. Sak, kendisinden 11 yaş küçük NBA takımlarından Philadelphia 76ers forması giyen basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığını kabul etti.

İrem Sak yalanladığı aşkı aylar sonra doğruladı

Takvim Gazetesi'nin haberine göre İrem Sak, geçtiğimiz aylarda NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen basketbolcu Furkan Korkmaz ile görüntülenmişti.

O dönem "Benim 3 yıldır sevgilim yok. Furkan'la da sadece arkadaşız" diyen İrem Sak, önceki gün aşka geldi. "Artık saklanacak bir şey yok" diyen İrem Sak, özel hayatıyla ilgili ilk kez konuştu.

Nişantaşı'nda AVM gezintisine çıkan 35 yaşındaki oyuncu, kendisinden 11 yaş küçük olan Furkan Korkmaz ile aşkını sonunda itiraf etti.

Sak, "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Evet var hayatımda biri var. En son duyduğunuz şey doğruydu" diye cevap verdi.

Daha önce ilişkisini yalanladığı hatırlatılınca espri yapan İrem Sak, "Siz de inandınız mı?" diye karşılık verdi.

HEM MENAJERİ HEM DE KENDİSİ YALANLAMIŞTI

İrem Sak'ın genç basketbolcu ile aşk haberinin basında yer alması üzerine İrem Sak'ın menajerinin hemen gazetecileri arayarak, "Onlar sadece iki yakın arkadaş, aralarında 11 yaş var'' diyerek aşkı yalanladığı basında yer almıştı.

Dün "Siz de inandınız mı?" diyerek muhabirlere espri yapan İrem Sak'ta Furkan Korkmaz sorulunca "Beraber yemek yedik, sadece arkadaşız" diyerek aşk söylentilerini reddetmişti.